BEELDBAZAAR -
456
page-template-default,page,page-id-456,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BEELDBAZAAR

Mijn naam is Marjolein Deurloo. Als camerajournalist maak ik televisiereportages en films voor bedrijven en instellingen. Naast het camerawerk en de montage ben ik als verslaggever/ regisseur ook verantwoordelijk voor de inhoud.

In 2015 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn bedrijf Beeldbazaar opgestart. Daarnaast werk ik ruim 15 jaar als verslaggever voor televisie. Voor nieuws- en actualiteitenprogramma’s reis ik het hele land door. En soms verder.

Voor onder meer RTL Boulevard en RTL Late Night reisde ik af naar de Olympische Spelen in Londen (2012), Sotsji (2014), en het Eurovisie Songfestival in Malmö (2013). In Austin, Texas maakte ik een uitgebreide reportage vanaf het SXSW-festival (2010). Als programmamaker/ regisseur werkte ik jarenlang aan een wekelijks cultuurprogramma, en maakte ik specials van evenementen (onder meer Parkpop, KoninginneNach, North Sea Jazz) voor Omroep West.

Ik ben in het bezit van een Sony PMW-200 camera. Montages maak ik met Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro (voorheen op Avid).

Heb je interesse in mijn werk? Neem een kijkje op deze website. Voor meer info kun je me hier een bericht sturen.

Marjolein Deurloo