PORTFOLIO -
145
page-template-default,page,page-id-145,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

PORTFOLIO

Bekijk het werk van BeeldBazaar. Hier worden regelmatig nieuwe video’s bijgeplaatst.

De video’s zijn onderverdeeld in reportages en documentaires. Ze zijn allemaal gemaakt voor uitzending op televisie.

 

REPORTAGES VOOR TELEVISIE


‘Erg Jong Oranje’

Het Nederlands Elftal is uitgeschakeld voor het Europees Kampioenschap voetbal. Tot groot ongenoegen van leerlingen van de openbare basisschool De Achtbaan in Voorhout. Zij weten het zeker: ‘met ons in het team worden we wél Europees kampioen’.

 

 

Tomaten- en paprikawijn

Tomatenteler Theo van der Kaaij en paprikakweker Patrick Grootscholten hebben in samenwerking met een wijnmakerij in Bentelo twee hele bijzondere wijnen gemaakt. Donderdag werden ze gepresenteerd in driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

 

 

Burgemeester, waar is mijn vlot?

Stel je bent 8 jaar oud en hebt een vlot gebouwd. Je laat hem te water, maar de gemeente neemt hem per ongeluk mee. Dan is een welgemeend sorry wel op zijn plaats.

 

Harige reporters in Leiden
In een woonwijk in het centrum van Leiden kent iedereen Mevrouw Katblad. Annemarie Kemp maakt het Leidsch Katblad; een online blog waarin ze de avonturen van alle buurtkatten beschrijft.

 

Caviastal Piekhaar & Co
Diana Domburg uit Bodegraven heeft maar liefst 16 cavia’s. Ze laat zien dat haar huis geen beestenbende is, maar dat je héél creatief met cavia’s kunt zijn.

 

DOCUMENTAIRES

 

Op de hartslag van een ander
Mijn laatste documentaire ‘Op de hartslag van een ander’. Over triatleet Wouter Duinisveld die met een donorhart deelneemt aan de Ironman 70.3 Mallorca.

 

Tim Akkerman: solo
Documentaire over Tim Akkerman die na zijn vertrek als leadzanger van Di-rect begint aan een solocarrière.

 

Music City The Hague op SXSW in Austin, Texas
Den Haag is al jarenlang Popstad nummer 1 in Nederland. Maar Den Haag presenteert zich nu ook als popstad in Amerika. Onder de naam ‘Music City The Hague’ reisden zes Haagse bands als boegbeeld af naar Austin, Texas. Ze traden op op het meest toonaangevende showcasefestival ter wereld: SXSW (South by Southwest).

 

KANE: live
Op 6 juni 2009 gaf de Haagse band KANE een eenmalig concert in het ADO Den Haag stadion. Een portret op deze dag van zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen.